24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Verhuur aggregaat - (TIP)

Verhuur aggregaat – (TIP)

Voor een verhuur aggregaat om stroom te brengen naar waar dat nog niet is, bent u bij Vos Noodstroom aan het juiste adres. Stroom brengen naar de plaats waar dat nog niet is, klinkt wellicht wat vaag, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. Om ervoor te zorgen dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn, kunt u bij ons aggregaten huren. Zo zorgt u voor een vlekkeloze televisie-uitzending, zet u een schitterend festival op poten of heeft u de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren. Vos Noodstroom is koploper op het gebied van de verhuur aggregaat.

Specialist in verhuur van een stille aggregaat

U kunt de aggregaat huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken, waardoor u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van kunt maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten. Verhuur van onze aggregaat bieden wat dat betreft voordelen op tal van locaties, zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons een aggregaat huren waar u op kunt bouwen.

De voordelen van onze verhuur aggregaat

Een aggregaat is ongelooflijk duur en kostbaar, omdat het een zelfstandige stroomvoorziening is die niet aangesloten hoeft te worden op het lichtnet om bruikbaar te zijn. De kracht van de aggregaat zit hem in die zelfstandigheid en de oneindige mogelijkheden voor inzetbaarheid. Waar u maar wilt, kunnen wij stroom leveren dankzij de onze verhuur aggregaat. Juist omdat u niet gauw zelf een aggregaat aanschaft, is het zeer handig dat wij voor u verhuur van aggregaat en bijproducten verzorgen.

Daarnaast geeft een noodstroomaggregaat zoals de naam ook al een beetje zegt: zekerheid. Mocht stroom van het lichtnet falen om de een of andere reden, zoals kortsluiting, dan heeft u altijd nog stroom van uw gehuurde noodstroomaggregaat van Vos Noodstroom. Ga dus voor zekerheid, dan weet u zeker dat het hele feestje doorgaat en dat u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over de stroomvoorziening!

Onze ervaring

Vos Noodstroomsystemen zijn al op vele evenementen gebruikt en succesvol ingezet. Wij regelen de verhuur van ieders aggregaat voor iedereen die er een of meer nodig acht te hebben. Wij bieden u altijd een optimale oplossing middels stroomvoorziening. Of u nu een gewone noodstroomaggregaat of stille noodstroomaggregaat wilt, wij verzorgen het voor u op:

  • Evenementen
  • Braderieën
  • Openbare nutsvoorzieningen
  • Omroep en uitzendingen
  • Festiviteiten

Ja, ik ben geïnteresseerd in de verhuur van een aggregaat!

Heeft u interesse in onze verhuur aggregaat? Wij verhuren meerdere aggregaten en zorgen dat die bij u op locatie komt te staan. Vul bij interesse het formulier in, dan nemen wij direct contact met u op. Vraag direct een offerte aan en u weet precies waar u aan toe bent!

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen