Stille aggregaat kopen of huren?

Heeft u een stille aggregaat nodig voor een evenement, ander zakelijke doel of privégebruik? Wij van Vos Noodstroom Systemen verkopen én verhuren aggregaten en generatoren aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Onze stille generator maakt zo min mogelijk lawaai, dankzij de ontwikkelde techniek in de diverse systemen in elke afzonderlijke stille aggregaat. Zodoende ervaart u nauwelijks overlast van de draaiende motor en heeft u er enkel profijt van. Voor meer informatie en de beschikbaarheid van een stille generator kunt u gerust contact opnemen.

Ons assortiment is zeer uitgebreid: u vindt bij ons stille aggregaten met verscheidene vermogens (Watt). Welke geluidloze aggregaat u ook wenst te gebruiken, u kunt de stille generator kopen of huren bij Vos Noodstroom. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Landelijke service

We zijn werkzaam door heel Nederland

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Stille aggregaat voor ieder evenement

Of u nu een stille aggregaat wilt kopen voor thuisgebruik of voor de inzet bij evenementen, wij helpen u graag het juiste formaat kiezen voor uw toepassing. Zo beschikken we ook over de stilste draagbare generator. Ideaal voor op de camping, onderweg of mee op een boot.

Wat u van Vos Noodstroom mag verwachten?

 • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Zowel een stille aggregaat kopen als een stille aggregaat huren is mogelijk
 • Landelijke service
 • Inclusief installatie
 • Indien gewenst verzorgen we in de huurperiode de bemanning en het onderhoud
 • Voor ieder evenement een passende oplossing
 • 24 uur per dag bereikbaar voor contact in het geval van noodgevallen

 

 

 

 

stille aggregaat

 

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extra stroomvoorziening

Zoals u wellicht wel weet, is een aggregaat een generator die stroom produceert. Hiermee kunt u elektriciteit opwekken op een plek waar dit niet beschikbaar is, bijvoorbeeld in een weiland. Er hoeft geen aansluiting op het lichtnet aanwezig te zijn. U heeft dankzij onze aggregaat altijd toegang tot een (extra) stroomvoorziening. Ideaal voor evenementen in de buitenlucht of als back-up voor uw bedrijf. Niet voor niets noemen het ook wel 'noodstroom'.

De werking van een aggregaat

Aggregaten werken door middel van een verbrandingsmotor. De motor zet een fossiele brandstof, meestal benzine of diesel, om in stroom. Deze werking is als volgt: de brandstof zorgt ervoor dat er kleine ontploffingen ontstaan in de motor. Dit brengt een as in beweging en deze beweging wordt weer omgezet in spanning. De werking van een aggregaat is te vergelijken met de motor van een auto. Met een stille aggregaat zit u nooit zonder stroom.

Aggregaat kopen

Hoe werkt een stille generator?

Er bestaan diverse aggregaten, verschillend in types, formaten, vermogens en brandstoffen. Een stille aggregaat staat samen met de benzine aggregaat en diesel aggregaat bekend als de belangrijkste types. Onze stille generator dempt extra geluid afkomstig van het draaien van de motor. Al onze stille aggregaten beschikken over een stille manier van werken.

“Een stille generator kopen doet u bij ons! Wij adviseren u graag over het meeste geschikte type voor uw toepassing.”

De stilste draagbare generator

Een inverter aggregaat, ook wel bekend onder de naam fluisteraggregaat, is de stilste draagbare generator in het aggregatensegment. Deze stille aggregaat werkt op benzine, heeft een aansluiting voor 230 volt en is zuinig in gebruik. Daardoor is de stille generator geschikt als stroomvoorziening voor op de camping en boot, en voor in de camper.

Onze fluisterstille aggregaat is handzaam en licht. Bovendien is de generator vrij stil in geluid, vandaar ook de naam fluisteraggregaat.

Aggregaat huren - Vos Noodstroom

Een stille aggregaat: wanneer te gebruiken?

Als particulier kunt u een stille aggregaat gebruiken als u hier enkel energiezuinige apparaten op aansluit, bijvoorbeeld dus in de camper. Daarnaast zijn stille aggregaten ideaal voor televisieopnames of op andere locaties waar iets wordt opgenomen, zoals festivals en braderieën. Dit gebeurt veelal op locaties buitenaf en middenin een oorspronkelijk weiland bevinden zich uiteraard geen contact aansluiten op het net.

“De stilste draagbare generator kunt u huren of kopen bij Vos Noodstroom. Ideaal voor privé toepassingen zoals bij de camper, mee op de boot of als reserve noodvoorziening aan huis.”

Stille aggregaat kopen, of toch huren?

Via Vos Noodstroom kunt u zowel een stille aggregaat kopen als er eentje huren. Voor beide mogelijkheden is iets te zeggen. Wanneer u regelmatig een stille generator nodig hebt, bijvoorbeeld voor evenementen, dan kunt u ervoor kiezen om in een stille aggregaat te investeren. Op termijn kunt u daar veel kosten mee besparen. Wanneer het echter om een eenmalig iets gaat zal huren wellicht interessanter worden. Wij denken hier graag over met u mee. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, kunnen onze adviseurs berekenen welke optie het meest voor u loont.

Stille aggregaat voor camper

Bent u op zoek naar een stille aggregaat voor een camper? Ook dan zit u goed bij Vos Noodstroom. Wij bieden stille generators voor campers aan waarmee u helemaal onafhankelijk wordt en altijd de optie hebt om zelf stroom op te wekken. Deze generator werkt door middel van een soort van dynamo, die door de motor van de camper aangedreven kan worden. Daardoor wordt vervolgens stroom opgewerkt. Om de stille aggregaat te kunnen gebruiken heeft u dus wel brandstof in uw camper nodig.

Voordelen van een stille aggregaat kopen

Het kopen van een stille aggregaat brengt diverse voordelen met zich mee. Misschien bent u hier al bekend mee, maar zo niet, dan zetten we deze graag voor u op een rijtje:

 • Altijd toegang tot stroom als u het nodig heeft
 • Een must have als je over apparatuur beschikt dat onder geen omstandigheden uit mag vallen
 • Praktisch als u van een scootmobiel afhankelijk bent
 • Een goede oplossing wanneer een laadpaal even niet meewerkt
 • Handig voor campers

Stille generator kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een stille aggregaat? Of wilt u liever een aggregaat huren? Kom dan in contact met Vos Noodstroom. Wij bieden een stroomoplossing voor elke festiviteit en elk bedrijfsprobleem. Of bieden u de noodvoorziening die u graag achter de hand heeft.

Vraag direct een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons terug. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een adviesgesprek. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 055 - 542 1473.