Stille aggregaat kopen of huren?

Heeft u een stille aggregaat nodig voor een evenement of privé gebruik? Wij van Vos Noodstroom Systemen verkopen én verhuren aggregaten en generatoren aan zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland. Onze stille generator maakt zo min mogelijk lawaai, omdat de diverse systemen goed in elkaar zitten. Zodoende ervaart u nauwelijks overlast van de draaiende motor.

Ons assortiment is zeer uitgebreid: u vindt bij ons stille aggregaten met verscheidene vermogens (watt). Welke geluidloze aggregaat u ook wenst te gebruiken, u kunt de stille generator kopen of huren bij Vos Noodstroom. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Landelijke service

We zijn werkzaam door heel Nederland

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Stille aggregaat voor ieder evenement

  • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
  • Zowel een stille aggregaat kopen als huren is mogelijk
  • Landelijke service
  • Inclusief installatie
  • Indien gewenst verzorgen we in de huurperiode de bemanning en het onderhoud
  • Voor ieder evenement een passende oplossing
  • 24 uur per dag bereikbaar voor contact in het geval van noodgevallen

 

 

 

 

stille aggregaat

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extra stroomvoorziening

Zoals u wellicht wel weet, is een aggregaat een generator die stroom produceert. Hiermee kunt u elektriciteit opwekken op een plek waar dit niet beschikbaar is, bijvoorbeeld in een weiland. Er hoeft geen aansluiting op het lichtnet aanwezig te zijn. U heeft dankzij onze aggregaat altijd toegang tot een (extra) stroomvoorziening. Ideaal voor evenementen in de buitenlucht of als back-up voor uw bedrijf.

De werking van een aggregaat

Aggregaten werken door middel van een verbrandingsmotor. De motor zet een fossiele brandstof, meestal benzine of diesel, om in stroom. Deze werking is als volgt: de brandstof zorgt ervoor dat er kleine ontploffingen ontstaan in de motor. Dit brengt een as in beweging en deze beweging wordt weer omgezet in spanning. De werking van een aggregaat is te vergelijken met de motor van een auto.

Aggregaat kopen

Hoe werkt een stille generator?

Er bestaan diverse aggregaten, verschillend in types, formaten, vermogens en brandstoffen. Een stille aggregaat staat samen met de benzine aggregaat en diesel aggregaat bekend als de belangrijkste types. Onze stille generator dempt extra geluid afkomstig van het draaien van de motor. Al onze stille aggregaten beschikken over een stille manier van werken.

“Een stille generator kopen doet u bij ons!”

De stilste draagbare generator

Een inverter aggregaat, ook wel bekend onder de naam fluisteraggregaat, is de stilste draagbare generator in het aggregatensegment. Deze stille aggregaat werkt op benzine, heeft een aansluiting voor 230 volt en is zuinig in gebruik. Daardoor is de stille generator geschikt als stroomvoorziening voor op de camping en boot, en voor in de camper.

Onze fluisterstille aggregaat is handzaam en licht. Bovendien is de generator vrij stil in geluid, vandaar ook de naam fluisteraggregaat.

Aggregaat huren - Vos Noodstroom

Een stille aggregaat: wanneer te gebruiken?

Als particulier kunt u een stille aggregaat gebruiken als u enkel energiezuinige apparaten er aan aansluit, bijvoorbeeld dus in de camper. Daarnaast zijn stille aggregaten ideaal voor televisieopnames of op andere locaties waar iets wordt opgenomen, zoals festivals en braderieën.

“De stilste draagbare generator kunt u huren of kopen bij Vos Noodstroom”

Stille generator kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een stille aggregaat? Of wilt u liever een aggregaat huren? Kom dan in contact met Vos Noodstroom. Wij bieden een stroom oplossing voor elke festiviteit en elk bedrijfsprobleem.

Vraag direct een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs, binnen 24 uur krijgt u een reactie van ons terug. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een adviesgesprek. U kunt ons contactformulier invullen of bellen naar 055 - 542 1473.