24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Noodstroomaggregaat huren

Noodstroomaggregaat huren

Wilt u graag een noodstroomaggregaat huren voor bijvoorbeeld een evenement? U kunt direct een noodstroomaggregaat huren bij Vos Noodstroom. Een noodstroomaggregaat huren doet u om stroom te brengen naar waar dat nog niet is. Dat klinkt wat raar, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. Eén van de vele voordelen van een noodstroomaggregaat huren bij Vos Noodstroom is dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn. Zo kunt u een schitterend festival of ander feest op poten zetten of u heeft de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren.

Daarnaast geeft een noodstroomaggregaat zoals de naam ook al een beetje zegt: zekerheid. Mocht stroom van het lichtnet falen om de een of andere reden, dan heeft u altijd nog stroom van uw gehuurde noodstroomaggregaat van Vos Noodstroom. Ga dus voor zekerheid, dan weet u zeker dat het hele feestje door gaat en dat u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken over de stroomvoorziening!

Wilt u een stille noodstroomaggregaat huren? Dat kan bij Vos Noodstroom

Bent u op zoek naar een stille noodstroomaggregaat? U kunt een stille noodstroomaggregaat huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken. Hierdoor kunt u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten (geluidsoverlast). Een stille noodstroomaggregaat huren biedt wat dat betreft uitkomst op tal van locaties, want zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons een noodstroomaggregaat huren waar u altijd op kunt bouwen. U hoeft enkel aan te geven wanneer, voor hoelang en waar u de stille noodstroomaggregaat wenst te hebben en wij regelen de aanwezigheid van een aggregaat naar wens voor u.

Altijd een optimale oplossing

Wij bieden u altijd een optimale oplossing middels stroomvoorziening. Of u nu een gewone noodstroomaggregaat of stille noodstroomaggregaat wilt, wij verzorgen het voor u op:

  • Evenementen
  • Braderieën
  • Openbare nutsvoorzieningen
  • Omroep
  • Festiviteiten

Vos Noodstroom heeft een ruime ervaring met kleine en grote bedrijven. We kunnen alle wensen realiseren en denken altijd met u mee naar de beste oplossing voor uw stroomvoorziening middels een noodstroomaggregaat. We leveren (stille) noodstroomaggregaten door heel Nederland. Maar naast noodstroomaggregaten leveren wij ook kabels en toebehoren, zoals brandstoftanks, transportkarren, verdeelinrichting, rijplaten en tussenmeters.

Ja, ik wil graag een noodstroomaggregaat of een stille noodstroomaggregaat huren!

Bent u geïnteresseerd in een noodstroomaggregaat of een stille noodstroomaggregaat? Dan bent u bij Vos Noodstroom aan het juiste adres. Neem contact met ons op bij interesse en vraag naar een vrijblijvende offerte. Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen