24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Noodaggregaat huren

Noodaggregaat huren

Een noodaggregaat huren bij Vos Noodstroom: wanneer stroom ver te zoeken is... 

Een noodaggregaat huren kan bij Vos Noodstroom. Een noodaggregaat huren om stroom te brengen naar waar dat nog niet is. Dat klinkt wat raar, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. Eén van de vele voordelen van een noodaggregaat huren bij Vos Noodstroom is dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn. Zo kunt een u een schitterend festival of ander feest op poten zetten of u heeft de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren.

Wilt u een stille noodaggregaat huren? Dat kan bij Vos Noodstroom

Bent u op zoek naar een stille noodaggregaat? U kunt de stille noodaggregaat huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken, waardoor u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van kunt maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten. Een stille noodaggregaat huren biedt wat dat betreft uitkomst op tal van locaties, zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons een noodaggregaat huren waar u altijd op kunt bouwen.

Ja, ik wil graag een noodaggregaat of een stille noodaggregaat huren!

Vul dan het formulier in en wij nemen direct contact met u op.  

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen