24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Aggregaat huren bij Vos Noodstroom

Vos Noodstroom is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van aggregaat verhuur in het gehele land. Een noodstroomaggregaat kan in zeer uiteenlopende situaties een uitkomst bieden, zowel voor consumenten als ondernemers. De inzet van aggregaten kan grofweg in twee categorieën verdeelt worden. De eerste categorie is om u van stroom te voorzien op plekken waar geen of onvoldoende elektriciteit aanwezig is voor uw activiteiten. De tweede categorie waarvoor aggregaten ingezet worden is om te dienen als noodstroomvoorziening. Het meest sprekende voorbeeld hiervan is een ziekenhuis waar behoud van elektriciteit bij stroomuitval van levensbelang is. Ook buiten een ziekenhuis kan de (on)geplande uitval van elektriciteit veel problemen veroorzaken voor uw activiteiten. Onze aggregaat verhuur biedt altijd zekerheid, zodat uw activiteiten zonder problemen verlopen.

Binnen ons assortiment kunt u altijd een passende aggregaat huren voor elke situatie.

Ons assortiment voor de aggregaat verhuur loopt erg breed uiteen en voor elke toepassing kunnen we u een geschikt model aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor aggregaat verhuur beginnend bij een vermogen van 0,2 KVA tot aan modellen die wel 2000 KVA kunnen leveren. Een aggregaat huren 10kva volstaat voor de meeste klanten in veel gevallen. Wanneer u meer spelingsruimte wilt hebben kunt u een aggregaat huren 20kva, zo kunnen ook eventuele piekspanningen zonder problemen geleverd worden. Naast het vermogen van de aggregaat zijn er andere factoren die bij de aggregaat verhuur belangrijk zijn om mee te nemen in uw keuze. Voorbeelden hiervan zijn de mobiliteit, geluidsoverlast, duurzaamheid en het vereiste brandstof type van de aggregaat. Als u geïnteresseerd bent in onze aggregaat verhuur kunt u samen met een van onze medewerkers een model uitkiezen dat het beste op uw eisen aansluit.

Bij VOS helpen we u de perfecte aggregaat te vinden.

Onze tevreden klanten hebben allerlei verschillende achtergronden en maken dagelijks gebruik van onze aggregaat verhuur door het hele land. Wilt u een duurzame aggregaat huren in Enschede voor een langdurig bouwproject? Organiseert u een festival waarvoor u een aggregaat huren in Nijmegen overweegt? Of wilt u voor een filmopname een aggregaat huren in Limburg? Ongeacht uw doel, er is voor elke situatie een passend model aanwezig binnen onze aggregaat verhuur. Ongeacht welke model u kiest, u kunt er vanuit gaan dat het systeem kwalitatief uitstekend in elkaar zit en er op gericht is zo min mogelijk geluid te produceren. Indien u geïnteresseerd bent kunt u op onze website meer lezen over ons bedrijf of direct een vrijblijvende offerteopvragen.

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen