Aggregaat huren Arnhem

Aggregaten huren in Arnhem voor elke toepassing

Aggregaat huren in Arnhem om stroom te brengen naar een plek waar er geen aansluiting op het lichtnet beschikbaar is? Vos Noodstroom brengt de oplossing voor elke toepassing. Wij zijn dé specialist op het gebied van aggregaten- en generatoren verhuur.

Neem contact met ons op indien u een aggregaat wilt huren in Arnhem. U kunt contact opnemen door te bellen naar 055 – 542 1473 of een e-mail te sturen naar info@vosnoodstroom.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is geen probleem. Wij helpen u graag verder.

Vos Noodstroom: aggregaat huren in Arnhem

Waarom Vos Noodstroom de expert is het op het gebied van aggregaat verhuur? Wij vertellen het u graag:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
  • Landelijke service
  • Inclusief installatie
  • Voor ieder evenement een passende oplossing
  • 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen

Voorzien van stroom op iedere locatie

Misschien bent u er nog niet bekend mee, maar het is mogelijk om op iedere gewenste locatie een stroomvoorziening te hebben. Hoe dit kan? Door middel van een aggregaat! Heeft een missende aansluiting op het lichtnet u altijd tegengehouden om een groot evenement in de buitenlucht te organiseren, maar droomt u er nog wel van? Door een aggregaat te huren of een aggregaat te kopen, organiseert u eenvoudig een gezellige braderie, kijkt u op de camping een spannende voetbalwedstrijd met uw gezelschap en bent u altijd eenvoudig voorzien van stroom.

Ook in noodsituaties

Ook in het geval van noodsituaties kan het voorkomen dat u een alternatieve stroomvoorziening nodig hebt. Wanneer er een storing is op het regionale netwerk en u zonder stroom zit, kan dit niet goed aflopen voor uw vriezer of koelcel met bevroren en koude producten. Daarom is het fijn om een noodaggregaat garant te hebben staan. Vos Noodstroom is 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen. Bevindt u zich in een situatie waar u zo snel mogelijk stroom nodig hebt? Dan kunt u gerust met ons contact opnemen.

Verschillende vermogens voor elke toepassing

Een aggregaat huren in Arnhem doet u natuurlijk bij Vos Noodstroom. In ons assortiment vindt u uiteenlopende aggregaten met een grote variatie aan vermogens. Denk hier aan aggregaten met een klein vermogen van 0,2KVA tot aggregaten met vermogens tot wel 2.000KVA. Doorgaans voldoet een generator van 10KVA, maar indien u meer speling wenst en piekspanningen liever vermijdt, raden we u aan om een aggregaat met 20KVA te huren.

Als aggregaat- en generator verhuurder staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Alle aggregaat varianten zijn voorzien van een elektronische toerentalregeling. Daarnaast zijn de verdeelinrichtingen en kabels voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen, zodat u veilig gebruik kunt maken van het aggregaat.

Stille aggregaat

Velen denken dat aggregaten veel geluid creëren, wat een evenement kan verstoren. Echter is dit niet het geval! Wanneer u besluit een kwalitatieve aggregaat te huren in Arnhem, is het materieel geruisloos. Dit maakt een stille aggregaat van Vos Noodstroom de perfecte stroomvoorziening op locaties waar u liever geen ongewenste geluiden hoort.

Aggregaat huren in Arnhem? Vraag een offerte aan

Wilt u graag een aggregaat huren in Arnhem om zonder zorgen een evenement te organiseren? Bij Vos Noodstroom bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 055 – 542 1473 of een e-mail te sturen naar info@vosnoodstroom.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook zeker mogelijk. Wij helpen u graag aan een passende oplossing.

Tevens is het mogelijk om in andere plaatsen in Gelderland dan Arnhem een aggregaat te huren of kopen, namelijk: Apeldoorn, Barneveld, Zutphen en Winterswijk.

Bezoekadres

  • Noodstroomsystemen Vos Apeldoorn
  • Lange Amerikaweg 90
  • 7332 BR Apeldoorn

Contactinformatie