24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Aggregaat huren

Aggregaat huren

Bent u van plan een aggregaat te huren? Een aggregaat huren kan bij Vos Noodstroom. Wanneer kunt u een aggregaat huren? Als u stroom wil brengen naar een plaats waar dat nog niet is, maar door speciale omstandigheden en/of festiviteiten wel. Oftewel: een aggregaat huren doet u om stroom te brengen naar waar dat nog niet is. Dat klinkt wat raar, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. Eén van de vele voordelen van een aggregaat huren bij Vos Noodstroom is dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn. Zo kunt u een schitterend festival of ander feest op poten zetten of u heeft de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren. En dit is dankzij onze aggregaten overal mogelijk! Een aggregaat huren bij Vos Noodstroom: wanneer stroom ver te zoeken is…

Wie doen aan een aggregaat huren?

Veel soorten organisaties kunnen bij ons een aggregaat huren. Veelal zijn het evenementenorganisaties die bij ons een aggregaat huren. Vos Noodstroomsystemen zijn dan ook al op vele evenementen gebruikt en succesvol ingezet. Velen weten al dat u bij Vos Noodstroom moet komen om een kwalitatieve en betrouwbare aggregaat te huren. Wij bieden u altijd een optimale oplossing middels stroomvoorziening. Wij kunnen u ook adviseren in het aantal vereiste aggregaten voor uw plannen. Of u nu een gewone noodstroomaggregaat of stille noodstroomaggregaat wilt, wij verzorgen het voor u tijdens:

  • Festiviteiten
  • Braderieën
  • Openbare nutsvoorzieningen
  • Evenementen
  • Omroep en uitzendingen

Wilt u een stille aggregaat huren? Dat kan bij Vos Noodstroom

Bent u op zoek naar een stille aggregaat? U kunt de stille aggregaat huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken, waardoor u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van kunt maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten. Een stille aggregaat huren biedt wat dat betreft uitkomst op tal van locaties, zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons een aggregaat huren waar u altijd op kunt bouwen.

Ja, ik wil graag een aggregaat huren!

Om een aggregaat of stille aggregaat te huren, kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en u ontvangt van ons een (vrijblijvende) offerte voor uw aanvraag om bij ons een aggregaat te huren. Heeft u specifieke wensen? Of heeft u vragen en wilt u meer uitleg van ons over de aggregaat die u kunt huren? Stel uw vragen gerust en wij doen ons best u zo goed mogelijk verder te helpen. Uw aggregaat huren doet u bij Vos Noodstroom!

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen