24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Verhuur noodaggregaat

Verhuur noodaggregaat

Verhuur noodaggregaat om stroom te brengen naar waar dat nog niet is. Het klinkt wat vaag, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. Om ervoor te zorgen dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn kunt u noodaggregaten huren. Zo zorgt u voor een vlekkeloze televisie-uitzending, zet u een schitterend festival op poten of heeft u de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren. Vos Noodstroom koploper op het gebied van verhuur van noodaggregaat. 

Specialist in verhuur van een stille noodaggregaat

U kunt een noodaggregaat huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken, waardoor u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van kunt maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten. Verhuur van een noodaggregaat biedt wat dat betreft op tal van locaties, zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons een noodaggregaat huren waar u op kunt bouwen.

Ja, ik ben geïnteresseerd in het verhuur van een noodaggregaat!

Vul dan het formulier in, wij nemen direct contact met u op.  

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen