24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Verhuur aggregaten

'Wanneer de spanning ver te zoeken is...'

Vos Noodstroom Systemen is dé specialist in de verhuur van aggregaten en generatoren. Door een aggregaat te huren bij Vos Noodstroom, kunt u stroom brengen naar een plek waar geen aansluiting op het lichtnet is. Wij brengen dus spanning bij u ter plaatse! Dat klinkt misschien vaag, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom Systemen: de verhuur van aggregaten. Eigenlijk is het heel simpel: door het huren van een aggregaat, zorgt u ervoor dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een direct aansluiting op het lichtnet is.

Voor info, bel direct: 055 - 542 1473 (24 uur bereikbaar!)

Wilt u een aggregaat huren?

Door een aggregaat te huren, zorgt u er dus voor dat er op tal van locaties een stroomvoorziening is. Denk bijvoorbeeld aan een televisie uitzending, die dankzij een aggregaat vlekkeloos verloopt. Of een festival, die door middel van aggregaten overal een stroomvoorziening heeft. En zo heeft u de mogelijkheid om talloze andere activiteiten en evenementen te organiseren, zonder dat u problemen heeft met de stroomvoorziening.

Maar ook in noodsituaties kunt u terecht bij Vos Noodstroom. Is er bijvoorbeeld een storing op het landelijke netwerk en heeft u een koelcel vol verse producten liggen? Bij Vos Noodstroom kunt u  een noodstroomaggregaat huren. Met een noodaggregaat bent u ook in een noodsituatie voorzien van stroom en kan de schade beperkt blijven.

Waarom Vos Noodstroom?

Wanneer het om de verhuur van aggregaten gaat, bent u bij Vos Noodstroom Systemen aan het juiste adres! De voordelen van een aggregaat huren bij Vos Noodstroom voor u op een rijtje:

  • Aggregaten van klein tot groot: voor elk evenement een passende oplossing!
  • Jarenlange ervaring: wij weten precies wat voor u het beste aggregaat is!
  • Scherp geprijsd: al onze aggregaten worden verhuur voor de beste prijs!
  • Vrijblijvende offerte: het aanvragen van een offerte is bij Vos Noodstroom altijd geheel vrijblijvend!
  • Verhuur stille aggregaten: hieronder vindt u meer informatie over onze stille aggregaten

 

Stille aggregaten

Bij Vos Noodstroom ben u ook aan het juiste adres voor de verhuur van stille aggregaten. Wat maakt stille aggregaten zo bijzonder? Door hun stille manier van werken, kunt u op een praktisch geruisloze manier gebruik maken van een stroomvoorziening.  De stille aggregaten van Vos Noodstroom zijn van zeer goede kwaliteit omdat de diverse systemen kwalitatief uitstekend in elkaar zitten en er speciaal op gericht zijn om zo min mogelijk geluid te produceren. Hierdoor profiteert u wel van de baten, maar krijgt u niet te maken met de lasten!

Onze stille aggregaten bieden daarom uitkomst op tal van locaties. Denk bijvoorbeeld aan een televisieopname, waar het van belang is dat het juiste geluid wordt opgenomen zonder ruis van de achtergrond. U kunt bij ons een geruisloos aggregaat huren waar u op kunt bouwen!

 

Bel gerust, we zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Wilt u een aggregaat of generator huren? Wilt u een aggregaat huren in Apeldoorn, Utrecht, Enschede of een andere plaats? Wanneer het om de verhuur van aggregaten gaat bent u bij Vos Noodstroom Systemen aan het juiste adres! Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor vragen, meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Impressie

Hier vindt u een impressie van onze huuraggregaten. Voor meer aggregaten kunt u altijd contact opnemen.

 

 

Wilt u meer weten over onze producten?

Neem contact met ons op voor meer specifieke informatie.

Neem contact op Bel mij terug