24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Aggregaten verhuur? Aggregaat verhuur van VOS Noodstroom

Aggregaat verhuur bij Vos Noodstroom

Vos Noodstroom is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van aggregaat verhuur in heel Nederland. Een noodstroomaggregaat kan in zeer uiteenlopende situaties uitkomst bieden, zowel voor consumenten als voor ondernemers. De inzet van aggregaten kan grofweg in twee categorieën verdeeld worden. De eerste categorie is om u van stroom te voorzien op plekken waar geen of onvoldoende elektriciteit aanwezig is voor uw activiteiten. De tweede categorie is om te dienen als noodstroomvoorziening.

Een noodstroomvoorziening is van essentieel belang voor ziekenhuizen. Het behouden van elektriciteit bij stroomuitval is uiteraard van levensbelang. Ook buiten een ziekenhuis kan de (on)geplande uitval van elektriciteit veel problemen veroorzaken voor uw activiteiten. Onze aggregaten biedt altijd zekerheid, zodat uw activiteiten zonder problemen verlopen.

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat is een generator die wordt gebruikt als er geen netstroom aanwezig is. Door middel van een motor wekt een aggregaat elektriciteit op. Die motor draait door het gebruik van brandstof als benzine of diesel. In de motor verbranden deze brandstoffen, waardoor stroom wordt opgewekt. Door een aggregaat te huren bij Vos Noodstroom kunt u stroom brengen op iedere plek in Nederland. Waar u maar wilt! Voornamelijk bij grote evenementen als kermissen of festivals zijn aggregaten nodig om alle apparaten van stroom te voorzien.

Een passende aggregaat huren voor elke situatie

Ons assortiment van aggregaten loopt erg breed uiteen en voor elke toepassing kunnen we u een geschikt model aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor aggregaat verhuur beginnend bij een vermogen van 0,2 KVA tot aan modellen die wel 2000 KVA kunnen leveren. Een aggregaat huren van 10KVA volstaat voor de meeste klanten in veel gevallen. Wanneer u meer spelingsruimte wilt hebben kunt u een aggregaat huren van 20KVA, zo kunnen ook eventuele piekspanningen zonder problemen geleverd worden.

Andere factoren voor verhuur aggregaten

Naast het vermogen van de aggregaat zijn er andere factoren die bij de aggregaat verhuur belangrijk zijn om mee te nemen in uw keuze. Voorbeelden hiervan zijn de mobiliteit, geluidsoverlast, duurzaamheid en het vereiste brandstof type van de aggregaat. Als u geïnteresseerd bent in onze aggregaten verhuur kunt u samen met een van onze medewerkers een model uitkiezen dat het beste op uw eisen aansluit.

Stille aggregaten

Vos Noodstroom biedt ook stille aggregaten aan. De naam zegt het al: stille aggregaten zijn geruisloos. Handig voor bijvoorbeeld televisieopnames. Tijdens live-uitzendingen of opnames mag er geen luid achtergrondgeluid zijn. Onze stille aggregaten zijn van zeer goede kwaliteit. Dat komt omdat de diverse systemen kwalitatief goed in elkaar zitten. De systemen zijn speciaal gericht om zo min mogelijk geluid te produceren.

Bij Vos helpen we u de perfecte aggregaat te vinden

Onze tevreden klanten hebben allerlei verschillende achtergronden en maken dagelijks gebruik van onze aggregaat verhuur door het hele land. Wilt u een duurzaam aggregaat huren in Enschede voor een langdurig bouwproject? Organiseert u een festival waarvoor u een aggregaat huren in overweging neemt? Of heeft u voor een filmopname een aggregaat nodig in Limburg? Ongeacht uw doel, er is voor elke situatie een passend model aanwezig binnen onze verhuur in aggregaten.

Waarom kiezen voor Vos Noodstroom?

Welke voordelen biedt Vos Noodstroom u?

  • Aggregaten van klein tot groot: voor elk evenement een passende oplossing
  • Jarenlange kennis en ervaring: wij weten precies welke aggregaat voor u het beste is
  • Scherp geprijsd: al onze aggregaten worden verhuur voor de beste prijs
  • Vrijblijvende offerte: het aanvragen van een offerte is bij Vos Noodstroom altijd geheel vrijblijvend
  • Verhuur stille aggregaten
  • Groot aanbod

Aggregaten verhuur

Vos Noodstroom verkoopt en verhuurt elektro-aggregaten en no-break systemen. Wij verzorgen de stroomvoorzieningen voor televisieomroepen, grote evenementen, braderieën en festiviteiten. Al onze aggregaten zijn voorzien van een elektrische toerentalregeling. Verdeelinrichtingen en kabels zijn voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen. Als u een aggregaat bij ons huurt, komen onze gespecialiseerde werknemers langs om de aggregaten te installeren. Ook tijdens de huurperiode onderhouden en bemannen we de aggregaat als dat nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ongeacht welke model u ook kiest, u kunt er vanuit gaan dat het systeem kwalitatief uitstekend in elkaar zit. Indien u geïnteresseerd bent kunt u op onze website meer lezen over ons bedrijf of direct een vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u eerst wat meer informatie voordat u met ons in zee gaat? Dat is uiteraard geen enkel probleem. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 055 - 542 1473 of via ons mailadres info@vosnoodstroom.nl.

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen