24 uur bereikbaar!
055 - 542 1473
Offerte aanvragen
Noodstroomsystemen VOS ApeldoornVos Noodstroom Systemen is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van tijdelijke stroomvoorzieningen.wanneer de spanning ver te zoeken is
Beeldmerk Vos Noodstroom

Aggregaten huren?

Aggregaten huren voor in elke situatie

U kunt aggregaten huren om stroom te brengen naar waar dat nog niet is. Dat klinkt wat vaag, maar het heeft betrekking op de zeer brede toepassing van de producten uit de corebusiness van Vos Noodstroom. U kunt aggregaten huren om ervoor te zorgen dat u op iedere gewenste plaats gebruik kunt maken van stroom, zonder dat er op dat punt een aansluiting op het lichtnet beschikbaar hoeft te zijn. Zo zorgt u voor een vlekkeloze televisie-uitzending, zet u een schitterend festival op poten of heeft u de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren.

Zeer stille aggregaten huren

U kunt de aggregaten huren van Vos Noodstroom vanwege hun stille manier van werken, waardoor u er op een praktisch geruisloze manier gebruik van kunt maken, maar ook vanwege de kwaliteit. De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, waardoor u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de lasten. Aggregaten bieden wat dat betreft uitkomst op tal van locaties, zelfs op een set voor een televisieopname waar ander geluid dan dat van het op te nemen programma natuurlijk niet gewenst is. U kunt bij ons aggregaten huren waar u op kunt bouwen.

Aggregaten huren bij Vos Noodstroom

Aggregaten huren? Neem dan eens een kijkje op de website van Vos Noodstroom. Zij bieden u een gevarieerd assortiment aggregaten, uiteenlopend van 0,2 KVA tot wel 2000 KVA. Deze aggregaten zijn allen voorzien van een elektronische toerentalregeling, en evenals voorzien van de benodigde veiligheden. De gehuurde aggregaten worden bij de klant thuis bezorgd en geïnstalleerd door hun gespecialiseerde werknemers. Zowel de bemanning als het onderhoud kunnen gedurende de huurperiode door hen worden verzorgd. Door het huren van een aggregaat, zorgt u ervoor dat u op tal van locaties gebruik kunt maken van stroom. Danzkij een aggregaat verloopt de stroomvoorziening vlekkeloos op bijvoorbeeld een festival of bij andere activiteiten. Ook in noodsituaties kunt u bij Vos Noodstroom terecht voor het huren van een aggregaat. Een noodaggregaat biedt u ook in een noodsituatie stroom, waarbij de schade beperkt blijft.

Over Vos Noodstroom

Vos Noodstroom is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van elektro-aggregaten en no-break systemen. Zij bieden stroomvoorzieningen aan voor openbare-Nuts voorzieningen, omroep, evenementen, braderieën en festiviteiten. Naast het verhuren van aggregaten, kunt u bij hen ook terecht voor het huren van brandstoftanken, verdeelinrichtingen, tussenmeters en transportkarren.

Vos Noodstroom heeft jarenlange ervaring, en weet exact welke aggregaat voor u de juiste is. Zij bieden zowel kleine als grote aggregaten aan voor een scherpe prijs.

Aggregaten huren bij Vos Noodstroom

Wilt u direct een aggregaat huren? Dat is zeker mogelijk. Vraag een gratis offerteaan op de website, en VOS noodstroomsystemen neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geïnteresseerd in het huren van aggregaten?

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.  

Offerte aanvragen

Gratis offerte aanvragen

Contactpersoon

*Naam:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer:
Type aanvraag:
Uw bericht

Evenementen