Professionele aggregaat kopen

Wilt u een aggregaat kopen? Een aggregaat wordt ook wel generator genoemd en is zeer geschikt voor situaties waarin u een stroomvoorziening nodig heeft op een plek waar dit niet vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan een festival of allerlei andere werkzaamheden. Het is even een flinke investering, maar u kunt er veel profijt van hebben.

Dankzij een stroomaggregaat van Vos Noodstroom kunt u stroom brengen naar elke wenselijke plaats waar geen stroomvoorziening is. Wij beschikken over een ruim assortiment aan aggregaten met verscheidene vermogens. Daardoor bieden wij voor iedere toepassing een passende oplossing. U staat als klant immers altijd voorop.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Landelijke service

We zijn werkzaam door heel Nederland

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom

Waarom een aggregaat of stroomgenerator kopen bij Vos Noodstroom?

 • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Landelijke service
 • Inclusief installatie
 • Voor ieder evenement een passende oplossing
 • 24 uur per dag bereikbaar voor contact in het geval van noodgevallen

Aggregaat kopen

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

(Stroom)aggregaat

Een (stroom)aggregaat werkt als een immens grote batterij. De grote batterij voorziet zelfstandig in de stroomvoorziening, zonder dat het nodig is om een aangesloten te zijn op het lichtnet. Door een stroomaggregaat te kopen, kunt u uzelf te allen tijde voorzien van stroom waar en wanneer u dat wenst. Zo kunt u een schitterend festival of ander feest op poten zetten of u heeft de mogelijkheid om talloze andere activiteiten te organiseren.

22_ EM 5500CXS
20_ EM 30
19_ EG 5500CL
16_ EU 65is
15_ EM 65is
05_ EC 2000
Vos Noodstroom Apeldoorn

Altijd een back-up

In sommige gevallen is het heel verstandig om een stroomopwekker achter de hand te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u met koelcellen werkt, of voor ziekenhuizen. Mocht stroom van het lichtnet falen door bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting, heeft u altijd nog stroom van uw eigen noodstroomaggregaat geleverd door Vos Noodstroom. Ga dus voor zekerheid door een noodaggregaat te kopen en wees zeker van het feit dat u altijd stroom heeft.

Uitgebreid aanbod

Wij bieden zoals u hierboven leest voor iedere situatie een passende stroomvoorziening in de vorm van een generator. Het aanbod aan aggregaten is zeer divers. Zo kunt ons een ‘simpele’ aggregaat kopen met handmatige bediening, maar ook een geavanceerd systeem dat automatisch reageert of een stille stroomaggregaat.

Van een aggregaat met een vermogen van 0,2KVA tot een generator met een vermogen tot wel 2000KVA. Alle stroomgeneratoren uit ons assortiment zijn voorzien van een elektrische toerentalregeling én de benodigde veiligheden.

“We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar”

Lichtwagen - Vos Noodstroom
Vos

Stille stroomaggregaat

Wilt u graag een stille aggregaat of generator kopen? Ook daar voor kunt u bij ons terecht. Een stille stroomaggregaat is uitermate geschikt voor op de set van een televisieprogramma of film. Op de set is geen ander geluid dan dat van de het opnemen van het programma of de filmopnames gewenst. Hierdoor kunt u op een praktisch geruisloze manier gebruik maken van de generator.

De diverse systemen zitten kwalitatief uitstekend in elkaar en zijn er speciaal op gericht zo min mogelijk geluid te produceren, zodat u wel profiteert van de baten, maar niet te maken krijgt met de (geluids)lasten.

Voor iedere situatie

Iedere situatie is anders, dus iedere situatie vraagt om een passende oplossing. Wij bieden aggregaten voor onder andere:

 • Omroepen
 • Evenementen
 • Braderieën
 • Festiviteiten
 • Festivals

Landelijke dekking

Wij bieden landelijke dekking. Dit houdt simpelweg in dat u altijd een aggregaat bij ons kunt kopen, waar u ook woont. Organiseert u een dansevent in Groningen waar u stroom voor nodig heeft, of is het weer tijd voor het jaarlijkse feestweekend op de voetbalclub in Groningen? Organiseert u een workshop op het strand in Noordwijk aan Zee en heeft u stroom nodig? Wij leveren de aggregaat af op iedere locatie naar wens.

Professionele installatie

Wanneer u beslist om een aggregaat of generator te kopen, installeren de monteurs uit ons montageteam deze voor u. Naar de installatie heeft u dus geen omkijken. Bovendien worden ze ook door ons in werking gesteld, zodat u zeker weet dat hij goed werkt. Wenst u gedurende de huurperiode bemanning en onderhoud van de aggregaat? Dat is voor ons geen enkel probleem. In overleg is er heel veel mogelijk.

Koop een stroomgenerator

Ben je overtuigd van de voordelen die de aanschaf van een aggregaat of generator met zich mee brengt? Neem dan een kijkje in ons assortiment aan aggregaten en neem vervolgens contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 055 - 542 1473. Of vraag een offerte aan.

Maar ook wanneer u vragen heeft helpen we u verder. Stel eventuele vragen dus gerust. We zijn alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen. De combinatie van klantgericht werken en jarenlange ervaring en expertise zorgt ervoor dat wij altijd een passende generator vinden.