Professionele aggregaat kopen

Aggregaat kopen, ook wel een noodaggregaat, stroomaggregaat of stroomgenerator genoemd? Dan bent u bij Vos Noodstroom Systemen aan het juiste adres. Een aggregaat wordt ook wel generator genoemd en is zeer geschikt voor situaties waarin u een stroomvoorziening nodig heeft op een plek waar dit niet vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan een festival of bij allerlei andere werkzaamheden. Het is een flinke investering, maar u zult er veel profijt van hebben.

Dankzij een stroomaggregaat van Vos Noodstroom brengt u stroom naar elke wenselijke plaats waar geen stroomvoorziening is. Wij beschikken over een ruim assortiment aan aggregaten met verschillende vermogens. Daardoor bieden wij voor iedere toepassing een passende oplossing. U staat als klant namelijk altijd voorop. Wilt u een stroomaggregaat kopen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 055 542 1473. Wij helpen u graag.

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Landelijke service

We zijn werkzaam door heel Nederland

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom

Waarom een professioneel aggregaat of stroomgenerator kopen bij Vos Noodstroom? Onze professionals zitten al meer dan 25 jaar in het vak en helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor elke situatie. Wanneer u bij ons een aggregaat koopt of huurt worden deze geïnstalleerd en in bedrijf gesteld door onze gespecialiseerde werknemers. Zo zijn onze werknemers werkzaam door heel Nederland en 24 uur per dag bereikbaar in het geval van nood. Onze producten zijn daarnaast altijd ruim op voorraad en hebben een snelle levertijd.

Aggregaat kopen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat is een generator die door een motor wordt aangedreven en daarbij elektriciteit opwekt. Aggregaten worden gebruikt als extra elektriciteit voorziening in noodgevallen, of op locaties waar verder geen elektriciteit voorziening aanwezig is. Er zijn diverse soorten aggregaten, waaronder de fluisteraggregaat, benzineaggregaat en dieselaggregaat. De generatoren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, met verschillende vermogens. Daarbij is voor iedere toepassing dus de juiste aggregaat te kopen.

Een stroomaggregaat: hoe werkt het?

Een aggregaat is een generator die door een motor wordt aangedreven en daarbij elektriciteit opwekt. Door een aggregaat te kopen zorgt u ervoor dat u altijd voorzien bent van stroom. Een aggregaat of generator voorziet namelijk zelfstandig in de stroomvoorziening, zonder dat het nodig is om aangesloten te zijn op het lichtnet. Met een aggregaat bent u altijd voorzien van stroom, waar en wanneer u dat wenst. Zo kunt u talloze activiteiten organiseren, zonder u ook maar een moment zorgen te hoeven maken over de stroomvoorziening.

Generator, stroomaggregaat, aggregaat of noodaggregaat?

Een aggregaat wordt ook wel een generator, stroomaggregaat of een noodaggregaat genoemd. In de volksmond worden deze termen nogal eens door elkaar gebruikt. Echter betekenen ze toch beide iets anders. Een aggregaat is een door een motor aangedreven generator voor het opwekken van elektriciteit. Deze motor drijft een generator aan en deze zet de mechanische energie om in elektriciteit. U kunt een noodaggregaat kopen om ervoor te zorgen dat u altijd ergens op terug kunt vallen wanneer de stroom plotseling uitvalt.

22_ EM 5500CXS
20_ EM 30
19_ EG 5500CL
16_ EU 65is
15_ EM 65is
05_ EC 2000

Altijd een back-up

Een aggregaat zorgt ervoor dat u altijd en overal stroom heeft. Zo is een aggregaat of generator van groot belang in organisaties waar stroomuitval grote gevolgen heeft zoals in een ziekenhuis of in een bedrijf met koelcellen. Mocht de stroom van het lichtnet falen door bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting, dan heeft u altijd nog stroom van uw eigen noodaggregaat. Ook als u een festival, braderie of andere activiteit organiseert op een locatie waar geen elektriciteit voorziening aanwezig is, biedt een aggregaat of generator uitkomst. Ga dus voor zekerheid door aanschaf van een aggregaat en wees zeker van het feit dat u altijd stroom heeft.

Vos
Vos Noodstroom

Altijd een passende generator voor elke situatie

Iedere situatie is anders en vraagt om een andere vorm van stroomvoorziening. Van een kleine aggregaat voor het werken in de tuin, tot een grote aggregaat voor op een festival. We zoeken graag samen met u naar de juiste oplossing voor uw situatie. We brengen in kaart welk vermogen u nodig heeft en geven eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden en functionaliteiten. Zo bieden wij aggregaten voor onder andere:

  • Omroepen
  • Evenementen
  • Braderieën
  • Festiviteiten
  • Festivals

Uitgebreid aanbod

U kunt voor iedere situatie een passende stroomvoorziening in de vorm van een generator kopen bij Vos Noodstroom. Bekijk ons diverse aanbod uit voorraad leverbare aggregaten Zo kunt u bij ons een ‘simpele’ aggregaat kopen met handmatige bediening, maar ook een geavanceerd systeem dat automatisch reageert. Ook bieden wij stille aggregaten aan. Deze aggregaten hebben een dusdanig gedempte motor, dat ze geen geluid maken.
Ons aanbod varieert tevens van een aggregaat met een vermogen van 0,2KVA tot een generator met een vermogen tot wel 2000KVA. Alle stroomgeneratoren uit ons assortiment zijn voorzien van een elektrische toerentalregeling én de benodigde veiligheden.

De juiste noodaggregaat kopen

Bij het kopen van een noodaggregaat, spelen een aantal factoren een grote rol. Allereerst bepaalt u hoeveel spanning u nodig heeft. Hiervoor kunt u de kWh-meter in de meterkast bekijken, maar ook het aangegeven Voltage geeft meer duidelijkheid. Vervolgens maakt u een overzicht van het vermogen van alle apparatuur die tegelijktijdig moet werken op de stroom uit de noodaggregaat. Op die manier kunt u op een snelle manier het vermogen bepalen. Echter moet u ook altijd rekening houden met de piekstroom. Onder piekstroom verstaan we het extra vermogen dat het apparaat nodig heeft tijdens het opstarten. Bovendien heeft u de keuze uit diesel, en benzine modellen.

Vos Noodstroom Aggregaat

Welk vermogen stroomaggregaat heeft u nodig?

Aggregaten zijn, zoals eerder vermeld, verkrijgbaar in verschillende soorten vermogens. Voor het gebruik van elektrische gereedschappen bent u prima af met een aggregaat met een kleiner vermogen. De zwaardere aggregaten zijn daar natuurlijk ook voor te gebruiken, maar zijn ook geschikt voor zwaardere apparatuur. Het vermogen dat u nodig heeft hangt dus sterk af van de toepassing. In ons assortiment varieert het vermogen van aggregaten van 2,8 kVa tot wel 400 kVa. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het vermogen dat u nodig heeft. Echter moet u ook rekening houden met het soort apparatuur dat u wilt aansluiten op de aggregaat die u gaat kopen.

Piekstroom

Bij de keuze voor het vermogen van een professionele aggregaat dient u rekening te houden met de piekstroom die gevraagd wordt bij het opstarten van een machine. Wanneer uw machine is aangesloten op het lichtnet zal dit geen problemen veroorzaken. Echter kan het zijn dat de piekstroom hoger ligt dan het vermogen van de stroomgenerator. En hoewel een aggregaat uw machine van stroom zou kunnen voorzien wanneer deze al aan staat, zal de aggregaat bij een te laag vermogen uw machine niet kunnen starten.

Welke apparatuur kan ik aansluiten?

Ook de aan te sluiten apparatuur speelt een rol bij het kopen van de juiste aggregaat, ook wel noodaggregaat genoemd. Er bestaan namelijk gevoelige apparaten die niet goed op elke type generator werken. Hierbij kunt u denken aan apparatuur zoals een laptop, maar ook aan een LCD-televisie. Doorgaans levert een standaard aggregaat niet genoeg wisselspanning op voor dit soort appratuur. Daarom raden we aan om dit soort gevallen te kiezen voor een fluister aggregaat, dit wordt ook wel een inverter generator genoemd. Een fluister aggregaat wordt ook wel een stille stroomaggregaat genoemd.

Liever een aggregaat huren?

Indien u met regelmaat een aggregaat of generator nodig hebt, raden wij u aan om er een te kopen aangezien dit voor u in kosten scheelt. Uiteraard kunt u bij ons ook een aggregaat huren, indien u er slechts incidenteel een nodig hebt. Wij bieden diverse aggregaten te huur aan. Voor de aggregaten die te huur zijn kunt u contact met ons opnemen. Ook bij de verhuur van een aggregaat of generator zorgen wij ervoor dat de generator aangesloten en geïnstalleerd wordt. U hebt er verder geen omkijken naar.

Landelijke dekking

Wij bieden landelijke verhuur en verkoop van materialen aan. Dit houdt in dat u altijd een aggregaat of generator bij ons kunt kopen, waar in Nederland u ook woont. Organiseert u een dansevent in Groningen waar u stroom voor nodig heeft, of is het weer tijd voor het jaarlijkse feestweekend op de voetbalclub in Maastricht? Wij leveren de aggregaat af en installeren de aggregaat op iedere locatie naar wens.

Vos Noodstroom Apeldoorn
sticker_60x30cm-1

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om ook een steentje bij te dragen aan een schonere wereld. Niet alleen voor het milieu willen wij een duurzame keuze maken, maar zeker ook voor de directe omgeving van onze medewerkers. Daarom kiezen we voor het vervoer van onze aggregaten naar de plaats van bestemming voor een brandstof die de uitstoot van schadelijke stoffen terugvoert. De duurzame brandstof die we gebruiken is CleanFuel HVO20. We gebruiken deze brandstof ook voor de aggregaten die op diesel werken. Er wordt schonere diesel in de aggregaten gegoten om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

 

CleanFuel HVO20 is een 100% synthetische diesel, die gemaakt wordt van verschillende afval- en reststromen (zoals: gebruikt frituurvet, dierlijke vetten en houtpulp) en in dit geval bijgemengd met gewone diesel. Dat zorgt ervoor dat wij 13% CO2-uitstoot reduceren ten opzichte van reguliere diesel. Ook beperken wij hiermee andere schadelijke stoffen, zoals fijnstof en stikstof.

Een andere schonere diesel die wij gebruiken is CleanFuel HVO100. Een 100% synthetische diesel die puur gemaakt wordt van verschillende afval- en reststromen, zoals gebruikt frituurvet, dierlijke vetten en houtpulp. CleanFuel HVO100 is dus géén fossiele brandstof en dat zorgt ervoor dat wij 90% CO2-uitstoot reduceren ten opzichte van reguliere diesel. Ook hiermee beperken we fijnstof, stikstof en andere schadelijke stoffen.

Professionele installatie

Wanneer u besluit om een aggregaat of generator te kopen, installeren de monteurs uit ons montageteam deze graag voor u. Naar de installatie heeft u dus geen omkijken. Bovendien worden ze ook door ons in werking gesteld, zodat u zeker weet dat hij goed werkt. Wenst u gedurende de huurperiode bemanning en onderhoud van de aggregaat? Dat is voor ons geen enkel probleem. In overleg is er heel veel mogelijk.

Koop een stroomgenerator bij Vos Noodstroom

Bent u overtuigd van de voordelen die de aanschaf van een aggregaat of generator met zich meebrengt en wilt u een stroomgenerator kopen? Bekijk dan onze ruime voorraad aan aggregaten en neem vervolgens contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 055 542 1473. Of vraag een offerte aan, zodat wij een goede prijs voor u kunnen bepalen.

Ook als u vragen heeft helpen onze specialisten u graag verder. Stel eventuele vragen dus gerust. We zijn alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar voor noodgevallen en bieden u graag de service die u wenst.