Aggregaat huren bij een specialist?

Aggregaat of generator huren? Vos Noodstroom Systemen is dé specialist in de verhuur van aggregaten en generatoren. Dankzij de oplossing die wij bieden kunt u stroom brengen naar een plek waar geen stroom is. Compleet zonder dat er op dat punt direct een aansluiting op het lichtnet nodig is.

Van een festival die dankzij een noodaggregaat stroomvoorziening heeft tot het volgen van de laatste uitzending van uw favoriete serie. Van groot tot klein, wij bieden voor elke toepassing een passende oplossing. Wij brengen de spanning ter plaatse!

25 jaar ervaring

Meer dan 25 jaar ervaring in het vak

Landelijke service

We zijn werkzaam door heel Nederland

24 uur bereikbaar

Spoedgeval? We zijn 24 uur per dag bereikbaar

Aggregaat huren bij Vos Noodstroom

Waarom kiezen voor onze aggregaten verhuur? We zetten de voordelen van ons bedrijf voor u op een rij:

 • Ruim 25 jaar ervaring in het vak
 • Landelijke service
 • Inclusief installatie
 • Voor ieder evenement een passende oplossing
 • 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen

Neem direct contact met ons op indien u een noodaggregaat wilt huren. Wij zijn te bereiken op 055 – 542 1473 of stuur een e-mail naar info@vosnoodstroom.nl. Een offerte aanvragen via onze website is uiteraard ook mogelijk. Dit doet u via onderstaande button.

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stroomvoorziening op iedere locatie

Dankzij onze aggregatenverhuur is er op iedere gewenste locatie stroomvoorziening. Misschien wilt u een nieuwe film kijken die pas uitgekomen is, organiseert u een festival in de buitenlucht of wilt u samen met de buurt die allesbeslissende voetbalwedstrijd kijken. Dankzij de aggregaten die u kunt huren heeft een u overal een stroomvoorziening.

Door een aggregaat te huren wordt het heel gemakkelijk om evenementen te organiseren. De stroomvoorziening is immers geen probleem meer.

Ook in noodsituaties

Het kan gebeuren dat u met spoed een alternatieve stroomvoorziening nodig heeft. Zo kan er een storing zijn op het landelijke netwerk, waardoor de koelcel met verse producten niet meer gekoeld wordt. In dit soort vervelende situaties biedt een noodaggregaat huren uitkomst.

Zodoende wordt de schade beperkt doordat u tijdelijk over een noodaggregaat beschikt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Neem bij een noodgeval dus gerust contact op.

“Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat de beste aggregaat is voor uw situatie”

Vos Noodstroom Apeldoorn

Van kleine tot grote vermogens

In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan uiteenlopende aggregaten of generatoren met verschillende vermogens. Deze aggregaten variëren van klein vermogen 0,2KVA tot aggregaten met grotere vermogens tot wel 2000 KVA. In de meeste gevallen voldoet een generator van 10KVA. Wanneer u meer speling wenst en piekspanningen wilt vermijden, kunt u ook een aggregaat huren met 20KVA.

Zo bieden we passend materieel voor ieder evenement. Van groot tot klein. Alle varianten zijn voorzien van een elektrische toerentalregeling. Bovendien zijn de kabels en verdeelinrichtingen voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen.

Stille aggregaten

Wanneer u en een evenement organiseert, wilt u natuurlijk niet dat het evenement verstoord wordt door materieel dat geluid maakt. Iedere verhuur aggregaat beschikt over een stille manier van werken. Op deze manier bent u gegarandeerd van een kwalitatieve geruisloze aggregaat. Doordat ze zo stil werken, zijn ze dus ook zeer geschikt voor tal van locaties. Zelfs voor op de set van een televisieopname.

Van evenementen tot omroepen

Wij zorgen voor stroom op de plek waar dat nodig is. U kunt een aggregaat huren voor:

 • Omroepen
 • Evenementen
 • Braderieën
 • Festiviteiten
 • Festivals

Door heel Nederland – inclusief installatie

Wij bieden landelijke verhuur van materieel aan inclusief installatie. Van een evenement in Apeldoorn tot Friesland en een buurtfeest in Arnhem. Wanneer u een aggregaat huurt, moet hij natuurlijk nog aangesloten worden. Naar de installatie heeft u zelf geen omkijken.

Onze gespecialiseerde werknemers zorgen er namelijk voor dat hij compleet geïnstalleerd en in bedrijf gesteld wordt. Indien gewenst kunnen we gedurende de huurperiode bemanning en onderhoud verzorgen.

“Vos Noodstroom Systemen is dé specialist in de verhuur van aggregaten en generatoren.”

Aggregaat op diesel of benzine?

Er bestaan diverse soorten aggregaten. Zo hebt u aggregaten die stroom opwekken door middel van benzine maar ook aggregaten die op diesel werken. Het ligt hier aan de verbrandingsmotor welke soort brandstof u nodig hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie om de juiste aggregaat te vinden. Verder kunt u ook een extra tank aansluiten op de generator. Zo kan de generator langer draaien en hebt u er nog minder omkijken naar.

De aggregaten werken eerst op stroom. Ze hebben een grote batterij die zelfstanding in de stroomvoorziening voorziet. Het is niet nodig om deze aggregaten aan te sluiten op het lichtnet. Een stroomaggregaat heeft als groot voordeel dat u altijd en overal voorzien bent van stroom.

Aggregaat kopen

Buiten dat u een noodaggregaat kunt huren bij ons, kunt u ook bij ons een aggregaat kopen. Dit kunt u doen als u vaak een aggregaat nodig hebt. Het is dan voordeliger om zelf een generator aan te schaffen dan er telkens een te huren. U kunt bij ons ook verlichting huren. Indien u een evenement organiseert op een afgelegen terrein zonder verlichting, zijn onze lichtmasten perfect. Neem direct contact met ons op voor een offerte en om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan en huur een aggregaat

Wilt u snel een aggregaat huren? Wij zorgen middels een aggregaat voor stroom waar u dat maar wilt. Bekijk het assortiment. Vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de prijs óf neem contact op voor een adviesgesprek. De website geeft namelijk een beknopte impressie van wat wij zoal voor u kunnen betekenen. In dat adviesgesprek geven wij u persoonlijk advies en een toelichting op het gewenste product.