Aggregaat huren Nijmegen

Aggregaten huren in Nijmegen voor uw stroomvoorziening

U kunt een aggregaat huren in Nijmegen om stroom te brengen naar elke gewenste locatie. Organiseert u een evenement waar u een stroomvoorziening voor nodig heeft om het naar een hoger niveau te brengen? Vos Noodstroom brengt de oplossing voor elke toepassing. Wij zijn dé specialist op het gebied van aggregaten- en generatoren verhuur.

Neem meteen contact met ons op indien u een aggregaat wilt huren in Nijmegen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 055 – 542 1473 of een e-mail te sturen naar info@vosnoodstroom.nl. Een gratis offerte aanvragen? Geen probleem. Wij voorzien u graag van een passende oplossing.

Vos Noodstroom: aggregaat huren in Nijmegen

Waarom Vos Noodstroom de expert is het op het gebied van aggregaat verhuur? Wij vertellen het u graag:

  • Meer dan 25 jaar ervaring in het vak
  • Landelijke service
  • Inclusief installatie
  • Voor ieder evenement een passende oplossing
  • 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen

Stroomvoorziening op elke gewenste locatie

Een stroomvoorziening zelfs op een locatie waar een aansluiting op het lichtnet niet beschikbaar is. Hoe dit kan? Door middel van een aggregaat van Vos Noodstroom! Door een aggregaat te huren of een aggregaat te kopen organiseert u op eenvoudige wijze een evenement of activiteit, hoe groot of klein dit ook mag zijn.

Een vermogen voor elke toepassing

Een aggregaat huren in Nijmegen? Dat doet u natuurlijk bij Vos Noodstroom. Ons assortiment bestaat uit verscheidene aggregaten met vermogens van verschillende varianten. Denk aan aggregaten met een klein vermogen van 0,2KVA tot aggregaten met vermogens tot wel 2.000KVA. Over het algemeen voldoet een generator van 10KVA, maar indien u meer speling wilt hebben en piekspanningen liever vermijdt, raden we u aan om een aggregaat met 20KVA te huren. Zo hoeft u tijdens het evenement niet om te kijken naar de stroomvoorziening.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Alle verdeelinrichtingen en kabels zijn voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen. Ook zijn al onze aggregaat varianten voorzien van een elektronische toerentalregeling. Als aggregaat verhuurder vinden wij het namelijk belangrijk dat u veilig gebruik kunt maken van ons materieel.

Noodsituatie? Vos Noodstroom staat voor u klaar

Bevindt u zich in een noodsituatie waar u een alternatieve stroomvoorziening nodig hebt om alles draaiende te houden? Het kan voorkomen dat er een storing is op het regionale netwerk en u zonder stroom zit. Maar wanneer u bijvoorbeeld bevroren en koude producten in een vriezer of koelcel hebt zitten, kan dit niet goed aflopen. Daarom is het fijn om een noodaggregaat achter de hand te hebben. Vos Noodstroom is 24 uur per dag beschikbaar voor al uw noodgevallen. In het geval dat u zo snel mogelijk een stroomvoorziening nodig hebt, kunt u gerust met ons contact opnemen. Wij schieten u graag te hulp.

Geruisloze aggregaat

Ongewenste geluiden kunnen een evenement op locatie verstoren. Echter hoeft een aggregaat niet veel geluid te creëren. Wanneer u besluit een kwalitatieve aggregaat te huren in Nijmegen, is het materieel van Vos Noodstroom geruisloos. De stille aggregaat van Vos Noodstroom is de perfecte stroomvoorziening op locaties zoals filmsets

Aggregaat huren in Nijmegen? Vraag een offerte aan

Een aggregaat huren in Nijmegen om zonder zorgen een braderie, festival of verjaardag te organiseren? Bij Vos Noodstroom bent u ongetwijfeld aan het juiste adres! Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 055 – 542 1473 of een e-mail te sturen naar info@vosnoodstroom.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen is ook zeker mogelijk. Wij voorzien u graag van stroom waar u ook bent.

Ook is het mogelijk om in andere steden in Gelderland dan Nijmegen een aggregaat te huren of kopen, namelijk: Apeldoorn, Barneveld, Zutphen en Winterswijk.

Bezoekadres

  • Noodstroomsystemen Vos Apeldoorn
  • Lange Amerikaweg 90
  • 7332 BR Apeldoorn

Contactinformatie